Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سازمان تأمين اجتماعي يکي از شناخته‌ترين سازمان‌هاي بيمه‌گري عمومي غيردولتي به شمار مي‌رود که با هدف پوشش اجباري بيمهٔ کارگران، حقوق‌بگيران و پوشش اختياري صاحبان حرفه و مشاغل‌ آزاد توانسته بيش از 50 درصد جمعيت کشور را تحت پوشش قرار دهد. جمعيتي که به گستره صنوف، هر يک داراي انتظاراتي از بيمه‌گر خود هستند؛ انتظاراتي که برآورده کردن آن از سوي مسوولان بعضا اين سازمان را در تنگناهاي مالي نيز قرار مي‌هد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ايسنا، با اين حال مديرعامل سازمان تامين اجتماعي در نشست خبري روز گذشته خود تاکيد کرد که علي رغم مضيقه هاي اعتباري به کليه تعهدات خود عمل کرده و حقوق مستمري بگيران را طي چهارسال گذشته بالاتر از نرخ تورم افزايش داده و براي افزايش سوددهي شرکت‌ها و مجموعه‌هاي اقتصادي خود تلاش کرده است.
واريز حق بيمه از سوي بيمه‌پردازان از يک سو و همچنين وجود شرکتهاي دارويي و سرمايه‌گذاري‌هاي اقتصادي، از تامين اجتماعي، سازماني با منابع مالي بسيار و به‌اصطلاح پولدار در بين اذهان و حتي بزرگان ايجاد کرده؛ تفکري که موجب دست‌درازي‌ به اموال بيمه‌شدگان در سالهاي اخير شد و حتي بحث «حق‌الناس» در اموال سازمان مذکور را ايجاد کرد. موضوع جدايي بخش درمان تامين اجتماعي و واگذاري آن به وزارت بهداشت از همين حيث بود که در سال گذشته در مجلس شوراي اسلامي مورد موافقت قرار نگرفت.
تامين اجتماعي که در طول دولت‌هاي نهم و دهم با فراز و فرودها و حاشيه‌هاي سياسي و تعهدات بدون منابع مواجه شد، در دولت يازدهم توانست به يک آرامش نسبي دست يابد و بر فعاليت‌هاي اقتصادي، بيمه‌اي و درماني متمرکز شود. هرچند چالش‌هاي پيش روي اين سازمان ـ که مهمترين آنها بحث بدهي ميلياردي دولت و وجود پرونده‌هاي حقوقي به جاي مانده از دولتهاي قبلي درخصوص واگذاري املاک است ـ هنوز به طور کامل حل نشده است، بايد در دولت دوزادهم، مورد توجه و مساعدت جدي قرار بگيرد.
در ماه‌ پاياني فعاليت دولت يازدهم و در آستانه هفته تامين اجتماعي مروري بر مهمترين اقدامات انجام شده سازمان تامين اجتماعي در حوزه بيمه، درمان و اقتصاد خواهيم داشت:
عملکرد تامين اجتماعي در حوزه بيمه‌اي
سازمان تامين اجتماعي در بخش بيمه‌اي، جهت‌گيري سازنده‌اي در پياده ‌سازي و ترويج اين تفکر و فرآيند راهبردي دارد و با طرح‌ريزي و اجراي طرح‌هاي عملياتي گام‌هاي مهمي را در توليد گفتمان اقتصاد مقاومتي برداشته است که مهمترين آنها به اين شرح است:
1- تجميع وصولي و افزايش منابع حاصل از مطالبات سازمان در دوره رکود اقتصادي، يکي از موفقيت‌هاي حوزه بيمه‌اي سازمان تامين اجتماعي در طول دولت يازدهم بوده است و همواره و در تمام شرايط سخت در کنار جامعه بيمه شدگان و کارفرمايان است و به وظايفش عمل کرده است.
2- در شرايط سخت اقتصادي و رکود حاکم بر آن که صاحبان بنگاه‌هاي توليدي نقدينگي لازم براي پرداخت مطالبات سازمان تأمين اجتماعي ندارند در سايه کمک و همراهي دو طرفه و درک متقابل و ايجاد حس اعتماد ضمن کمک به ايجاد اشتغال و رفع بيکاري با اخذ تدابير و تمهيدات مقتضي همچون صدور بخشنامه‌هاي راهگشا، تهاتر مطالبات پيمانکاران از وزارتخانه ها، شفاف سازي دستورالعمل ها، اعتمادسازي، سالم سازي و آموزش هيات ها، مکانيزه شدن بررسي پرونده ها و الکترونيکي کردن ارائه ليست ها و ابلاغ ها، افزايش تعداد هيات‌ها و کوتاه شدن مدت زمان رسيدگي به پرونده‌ها وصولي مطالبات سازمان را در دوره پنج ساله افزايش داده است.
3- بخشودگي جرائم بيمه‌اي کارفرمايان خوش‌حساب، يکي از مهمترين فعاليت‌هاي حوزه بيمه‌اي سازمان تامين اجتماعي است که در دولت تدبير و اميد با هدف حمايت از توليد و رونق فضاي کسب‌وکار اجرا شد.
4- سازمان تأمين اجتماعي در راستاي افزايش رضايتمندي شرکاي اجتماعي و به‌منظور کمک به کارفرمايان بدهکار با اجرايي نمودن مصوبه توقف ممنوع‌الخروج نمودن و توقيف ابزار توليد و تجهيزات کارفرمايان مديون تا پايان برنامه پنجم توسعه، راه را براي توسعه اقدامات تجاري و اقتصادي کارفرمايان گشوده است.
5-عدم نياز کارفرمايان کارگاه‌هاي داراي زير ١٠٠ نفر متقاضي تسهيلات بانکي به دريافت مفاصا حساب، تعامل و گفتمان با تشکل هاي کارفرمايان و اتاق بازرگاني، صنايع، معادن وکشاورزي کشور به عنوان شبکه اثر گذار بر اقتصاد مقاومتي، ايجاد امکان تقسيط پرداخت ٤ درصد بازنشستگي در مشاغل سخت و زيان‌آور و اجراي ماده ١٠ قانون تنظيم بخشي از مقررات تسهيل نوسازي صنايع کشور در برنامه پنجم توسعه از ديگر فعاليت هاي حوزه بيمه‌اي سازمان تامين اجتماعي در مدت مذکور است.
6- اجراي بند "و" ماده ٨٠ برنامه پنجم توسعه در خصوص معافيت حق بيمه سهم کارفرما از ديگر اقدامات سازمان تامين اجتماعي است که بر اساس آئين‌نامه اجرايي بند «و» ماده (٨٠) قانون برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه، کارفرمايان کارگاه‌هاي خصوصي و تعاوني که پس از اعلام نياز به ادارات کار و اموراجتماعي، نيروي کار جديد را علاوه بر نيروي کار موجود به کار گمارند، از تخفيف حق بيمه سهم کارفرمايي موضوع ماده (٢٨) قانون تأمين اجتماعي بابت نيروي کار جديد در طول برنامه پنجم توسعه برخوردار خواهند شد.
7- طرح نامنويسي متمرکز مخاطبان و تخصيص شماره تأمين اجتماعي (SSN) در کل کشور به عنوان يکي از مهمترين برنامه‌هاي اين سازمان اجرا شد.
8- ايجاد تسهيلات قانوني براي شرکت‌هاي دانش‌بنيان، بيمه کارفرمايان (اشخاص حقيقي) و مديران اشخاص حقوقي غيردولتي، قانون معافيت بيمه کارفرمايي کارگاه‌هاي کشاورزيمشمول نظام صنفي کشاورزي و راه اندازي سامانه ارسال پيامک به کارفرمايان در هياتهاي تشخيص مطالبات از ديگر اقدامات سازمان تامين اجتماعي در دولت يازدهم است که مي توان به آن اشاره کرد.
9- تشکيل پرونده فني الکترونيک بيمه‌شدگان از ديگر توفيقات سازمان تامين اجتماعي در دولت يازدهم است که بر اين اساس با توجه به افزايش چشمگير تعداد بيمه‌شدگان و تنوع خدمات قابل ارائه به آنان و لزوم تسريع و تسهيل در ارائه خدمت به مخاطبين، صرفه‌جويي در هزينه‌ها، حفظ امنيت اطلاعات و اطمينان از نحوه نگهداري مدارک و اسناد دريافتي، تشکيل پرونده فني الکترونيک بيمه‌شدگان، با جديت در دستور کار اين سازمان قرارگرفت. در حال حاضر پروژه مذکور در سطح ٥٩ شعبه اين سازمان براي بيمه‌شدگان جديدالورود، عملياتي شد و مقرر است در آينده نزديک به تمامي واحدهاي اجرايي تعميم يابد.
10- امکان صدور و پرداخت غيرحضوري (اينترنتي) حق بيمه تمامي بيمه‌شدگان خاص از جمله صاحبان حرف و مشاغل آزاد، ادامه بيمه به‌طور اختياري، رانندگان، باربران، بافندگان قالي و شاغلين صنايع‌دستي شناسه دار، زنبورداران از سوي سازمان تامين اجتماعي فراهم شده است.
11-مشاهده اينترنتي سوابق بيمه‌شدگان با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان تأمين اجتماعي به نشاني www.tamin.ir از خدمات مهم اين سازمان است که در راستاي تسهيل دسترسي بيمه‌شدگان به سوابق پرداخت حق بيمه خود و جلوگيري از رفت‌وآمدها انجام شده است. بيمه شدگان در منزل يا در هر مکاني که دسترسي به اينترنت داشته باشند مي توانند تمامي سوابق پرداخت حق بيمه خود نزد سازمان تأمين اجتماعي را رؤيت کنند.
12-واگذاري تعهدات کوتاه‌مدت به کارفرمايان، حضور نماينده اتاق تعاون در هيأتهاي تجديدنظر تشخيص مطالبات، ايجاد هيئت تجديدنظر تشخيص مطالبات در تمامي ادارات کل استان‌ها، توسعه و تعميم گسترش بيمه‌اي (نخبگان و استعدادهاي برتر) و اجراي طرح مربوط به محاسبه پرداخت و تمرکز مستمري‌ها و بيمه بيکاري از ديگر اقدامات سازمان تامين اجتماعي در جهت ارتقاي خدمات است.
13- طرح پرونده الکترونيک و ابلاغ الکترونيک احکام مطالباتي نيز از سوي سازمان تامين اجتماعي در دولت يازدهم اجرا شد. هدف از اجراي پرونده الکترونيک در سراسر کشور، پاسخ‌دهي به تمامي سؤالات بيمه‌شدگان در تمامي شعبه‌هاي سازمان تأمين اجتماعي است. در فرآيند اين پرونده، تمامي اطلاعات فرد بيمه‌شده به صورت الکترونيک ثبت و به ديتاسنتر و يا مرکز اطلاعات و داده‌هاي سازمان منتقل مي‌شود. پرونده‌هاي نامنويسي، مطالباتي و مستمري‌بگيري در اين طرح به صورت الکترونيکي ذخيره مي‌شوند. اين طرح فعلاً به صورت پايلوت در چند شعبه تأمين اجتماعي در حال اجراست.
14- در راستاي برونسپاري، مکانيزه کردن امور و حرکت به‌ سوي تحقق حکمراني الکترونيک به جهت کاستن زمان پاسخگويي، بهبود انعطاف‌پذيري، سرعت ارائه خدمات به شرکاي اجتماعي، افزايش کيفيت ارائه خدمات و کاهش قيمت تمام‌شده خدمات، کارگزاري‌هاي رسمي تأمين اجتماعي ايجاد و بيش از ١٧٥ ميليون خدمت توسط کارگزاري‌هاي رسمي تأمين اجتماعي در دولت تدبير و اميد انجام شد. علاوه بر کارگزاري‌هاي داخلي، مجوز فعاليت براي ١٢ کارگزاري برون‌مرزي صادر شده است. کارگزاري‌هاي رسمي برون‌مرزي تأمين اجتماعي در کشورهاي چين، امارات، عراق، ترکيه، ايتاليا، انگلستان، عمان، روسيه، استراليا، کانادا، سوئد و آمريکا پس از انجام مراحل قانوني و اخذ استعلام‌هاي لازم و انعقاد قرارداد، تأسيس مي‌شود.
15- از ديگر فعاليت‌هاي سازمان تامين اجتماعي در حوزه بيمه‌اي در دولت تدبير و اميد مي‌توان به معافيت حق بيمه سهم کارفرما در کارگاه‌هاي توليدي و صنعتي، تجميع، تنقيح، روانسازي و تلخيص ضوابط، بخشنامه‌ها و دستورالعمل هاي حوزه امور فني بيمه‌شدگان و کاهش زمان تعيين بدهي کارفرمايان به شش ماه در سال (صدور بيلان ٢ بار در سال) ارسال و ابلاغ احکام مطالباتي از طريق صندوق پست الکترونيکي اشاره کرد.

عملکرد تامين اجتماعي در حوزه درمان
بخش درمان سازمان تامين اجتماعي در دولت يازدهم به جايگاه اصلي‌اش برگردانده شد و عدالت در خدمت رساني به بيمه شدگان تامين اجتماعي، در اولويت حوزه درمان قرار گرفت که مهمترين اين اقدامات در حوزه درمان به اين شرح است:
16- حوزه درمان اين سازمان طي چهار سال دولت يازدهم، با توسعه ظرفيت‌هاي ارائه خدمات بر مبناي سطح بندي، در مجموع ٨٢٤ تخت عادي و ١٤٠ تخت ويژه را افزايش داد و هفت بيمارستان جديد، يک بيمارستان جايگزين، ١٢ مرکز سرپايي جديد و ١٣ مرکز سرپايي جايگزين را افتتاح کرد.
17- ايجاد ٨٧ رديف تشکيلاتي تحت عنوان پزشک معتمد در مراکز درماني بستري و دي کلينيک‌ها و بکارگيري پزشکان معتمد از محل رديف‌هاي مذکور در جهت تقويت نظارت بر نحوه ارائه خدمات درماني در مراکز بستري ملکي و همچنين نياز سنجي مراکز درماني به جذب پزشکان، بکارگيري حدود ٩٠٠ پزشک از محل رديف‌هاي بلاتصدي و حدود ١٥٠ پزشک متخصص ضريب k، اهم اقدامات حوزه درمان تامين اجتماعي درجهت توسعه نيروي انساني محسوب مي‌شود.
18-توسعه همکاري مشترک با موسسه عالي پژوهش تامين اجتماعي در حوزه هاي متعددي از قبيل تدوين دستورالعمل تجويز داروهاي ضد سرطان، تدوين پروتکل‌ها، تدوين دستورالعمل راهنماي تجويز داروهاي هورمون رشد، تراستوزوماب در سرطان سينه، Alteplase در بيماران سکته مغزي، سيتوکسي ماب (سروگردن، کولورکتال)، ليراگلوتايد در ديابت، بواسي زوماب در سرطان‌هاي سينه، ريه، سر و گردن، کلورکتال، مغز، ريتوکسي ماب در بيماران پيوندي، داروهاي مصرفي در هپاتيت سي، با همکاري انجمن‌هاي تخصصي غدد اطفال، سرطان، گوارش، پيوند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي انجام مي‌شود.
اين داروها از جمله داروهاي وارداتي و ارزبر و همچنين گرانقيمت و پرمصرف در سازمان تامين اجتماعي هستند. به طوري که بخش زيادي از هزينه هاي دارويي سازمان در اين موارد هزينه مي‌شود.
19-همچنين اهم اقدامات حوزه درمان تامين اجتماعي در راستاي بهبود مستمر کيفيت خدمات شامل؛ پيگيري و نظارت بر استقرار سيستم بيمارستانهاي دوستدار مادر، کودک و ايمني در مراکز ملکي، ارتقاي کيفيت ارائه خدمات درماني به مستمري بگيران سالمند، اجراي پايلوت طرح مذکور درشهر مشهد در قالب درمانگاه سالمندان در سال ٩٥
20- جلب همکاري موسسه عالي پژوهش و دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي براي بازطراحي طرح سلامت سالمندان و طراحي درمانگاه خاص سالمندان، اخذ مصوبه هيات مديره براي اعزام ١٠ نفر از پزشکان جهت طي دوره MPH طب سالمندان، راه اندازي برنامه ارزيابي علمي ارائه خدمات در مراکز درماني بستري ملکي، استقرار نظام اعتباربخشي در تمامي بيمارستانهاي تابعه سازمان و کسب درجه يک اعتباربخشي طي دو دوره ارزيابي اعتباربخشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در بيش از ٩٠ درصد بيمارستانهاي تابعه سازمان است.
21- استانداردسازي فضاي فيزيکي و تجهيزات بخش اورژانس ١٣ بيمارستان، اجراي برنامه عملياتي استانداردسازي اتاقهاي ايزوله در ٣٥بيمارستان، استقرار نظام مراقبت عفونتهاي بيمارستاني از سال ٩١ تاکنون، پيشگيري و کنترل عفونت، استانداردسازي فضاي فيزيکي CSSD در ٧ بيمارستان تابعه سازمان، اجراي بازنگري ها و ارتقاي خدمات دندانپزشکي در تعهد بيمه‌هاي پايه و اجراي کنترل کيفي داخلي و ارزيابي خارجي کيفيت آزمايشگاه رفرانس نيز از ديگر اقدامات مهم بخش درمان تامين اجتماعي در راستاي بهبود مستمر کيفيت خدمات به شمار مي رود.
22- حوزه درمان تامين اجتماعي در راستاي افزايش کارايي نيز به اقدامات مهمي شامل؛ اصلاح اداره بيمارستان ها، اجراي برنامه عملياتي کاهش آسيب پذيري و ارتقاي آمادگي مراکز درماني در برابر سوانح طبيعي طي سالهاي ٩٣و ٩٤، ارتقاي منابع علمي و قانوني سنجش پزشکي توام با هوشمند سازي، بهينه نمودن نظام پرداخت مزاياي انگيزشي کارکنان غير پزشک، نظارت و بازرسي مستمر از مراکز طرف قرارداد، اجراي بازرسي‌هاي حضوري از عملکرد دفاتر رسيدگي به اسناد پزشکي، ساماندهي معاينات قبل از استخدام با انعقاد تفاهم فيمابين سازمان تامين اجتماعي و پزشکان داراي مجوز انجام معاينات سلامت شغلي، ساماندهي طرح خانه‌هاي بهداشت کارگري با همکاري وزارتخانه‌هاي تعاون، کار و رفاه اجتماعي و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و طراحي، برنامه ريزي و اجراي واگذاري پذيرش‌ اسناد خسارت متفرقه به کارگزاري‌هاي رسمي سازمان در ١٨ استان کشور پرداخته است.
23- در حوزه فناوري اطلاعات نيز اقدامات زيادي در بخش درمان تامين اجتماعي از جمله استقرارHIS تحت وب در کليه مراکز درماني ملکي، حذف نسخ کاغذي و جايگزيني نسخ الکترونيک، اجراي برنامه ارجاع و بازخورد الکترونيک در ٥ استان، تشکيل ١٨٠ هزار پرونده الکترونيک بيماريهاي مزمن در راستاي پيشگيري و کنترل عوارض کوتاه و بلند مدت اينگونه بيماريها، ‌توسعه و پشتيباني خدمات عمومي پورتال معاونت درمان، طراحي و ايجاد وب سرويس ارائه اطلاعات نسخ دارويي و آمار موجود در سيستمهاي مکانيزه، طراحي و ايجاد وب سرويس دريافت اطلاعات تغيير قيمت داروها، طراحي و برنامه ريزي پرداخت برخط به پزشکان، داروخانه ها و ساير مراکز طرف قرارداد به هنگام تجويز و تاييد اينترنتي نسخ، طراحي، برنامه ريزي واجراي فرايند ثبت برخط و تاييد جلسات دياليز، طراحي، برنامه ريزي و استقرار وب سرويس جهت ارتباط با سازمان نظام پزشکي و طراحي، برنامه ريزي و اجراي پايلوت پذيرش اسناد سرپايي مراکز طرف قرارداد استان تهران از طريق اتصال کارگزاري‌هاي منتخب به سامانه TMDS انجام شده است.
24- همچنين شروع اجراي برنامه در ٢٢ مرکز درماني با محورهاي تاسيسات و ساختمان، تجهيزات و امکانات، نظافت و بهداشت، رفاهي در سال ٩٤ و پيگيري تکميل آن تاکنون، آغاز اجراي برنامه در ٤٧ مرکز با محورهاي تاسيسات و ساختمان، تجهيزات و امکانات، نظافت و بهداشت، رفاهي در سال ٩٥، آغاز محور امور اداري و گردش کار و محور منابع انساني در سال گذشته و انتشار کتاب «راهنماي ارتقاء هتلينگ بيمارستاني» و تدوين کتاب «راهنماي حفظ و نگهداشت هتلينگ بيمارستاني» براي اولين بار در کشور، از اقدامات حوزه درمان سازمان در ارتقاي هتلينگ بيمارستان هاي ملکي بوده است.
25- بسترسازي به منظور عملياتي نمودن طرح گردشگري درماني در ١٥ بيمارستان منتخب سازمان، برگزاري نشست‌هاي مشترک به منظور اجرايي نمودن پروژه گردشگري درماني، تعامل با وزارت بهداشت براي اخذ الزامات قانوني و امضاي تفاهم نامه همکاري بين سازمان و هلدينگ گردشگري تامين اجتماعي (هگتا) و عقد قرارداد بين بيمارستانهاي طرح گردشگري درماني با شرکت بين المللي گردشگري تامين، انجام شده است.
26- اهم اقدامات فراسازماني حوزه درمان تامين اجتماعي نيز شامل همکاري با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در راستاي تحقق اهداف طرح تحول سلامت و اجراي طرح در بيمارستان هاي شازند، بندر عباس و زرند، مشارکت فعال درخصوص ويرايش هاي مختلف احکام پيشنهادي برنامه ششم توسعه، مشارکت فعال در بازبيني و تدوين کتاب ارزش نسبي مراقبت هاي درماني، همکاري با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در راستاي ايجاد سامانه پنجره واحد بيماران خاص، مشارکت مستمر با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و ساير سازمانهاي بيمه گر پايه براي ايجاد وحدت رويه در فرآيندها و دستورالعمل هاي رسيدگي، مشارکت فعال و ارائه نظر درخصوص پيشنهاد قوانين بودجه سالانه کشور، توسعه تعامل و حضور فعال در عرصه‌هاي تدوين سياست هاي کلان کشور، انتشار کتب و گزارشات تخصصي در حوزه سياست گذاري بخش درمان سازمان و برگزاري جلسات و شرکت در همايش هاي متعدد با حضور ذينفعان سازمان اعم از مستمري بگيران، انجمن‌هاي پزشکي، نمايندگان مجلس و غيره بوده است.
عملکرد تامين اجتماعي در حوزه اقتصادي و فرهنگي
27- راه اندازي دبيرخانه اقتصاد مقاومتي و تدوين ٣٢ پروژه اقتصاد مقاومتي، از فعاليتهاي مهم حوزه معاونت اقتصادي و برنامه ريزي اين سازمان است. پنج روز پس از ابلاغ سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي، دبيرخانه مذکور تشکيل و اقدامات لازم آغاز شد.
28- تدوين برنامه راهبردي و پروژه‌هاي اقتصاد مقاومتي شرکت‌هاي تابعه براي اولين بار و با تاکيد هيات مديره و مديرعامل سازمان تامين اجتماعي نسبت به فراخوان تدوين برنامه راهبردي شرکت‌هاي تابعه اقدام شد. اکثر شرکت‌هاي تحت پوشش اين سازمان داراي برنامه راهبردي و پروژه اقتصاد مقاومتي هستند.
29- کمک به تامين مالي پروژه هاي مهم ملي مانند پالايشگاه ستاره خليج فارس، انعقاد ٢٠ يادداشت تفاهم همکاري بين شرکت‌هاي زير مجموعه شرکت سرمايه گذاري سازمان تامين اجتماعي(شستا) با طرف هاي خارجي از ديگر اقدامات اين حوزه در دولت تدبير و اميد است.
30- پروژه افزايش ظرفيت توليد بنزين در پالايشگاه نفت بندر عباس در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي اجرا شد که موجب جلوگيري از صدور نفت و تبديل آن به روزانه سه تا سه و نيم ميليون ليتر بنزين مي شود.
31- توليد ٦٠ قلم دارو و مواد اوليه مورد نياز کشور که براي اولين بار در کشور توليد شده از ديگر فعاليت‌هاي حوزه اقتصادي سازمان تامين اجتماعي است که با صرفه جويي سالانه ٨٨ ميليون دلار، ارزش توليد آنها بالغ بر ٣٠٥ ميليارد تومان مي‌شود.
32- ساخت ماشين آلات "هاي تک" براي توليد پوکه کپسول دارويي براي نخستين بار در کشور از ديگر عملکردهاي معاونت اقتصادي و برنامه ريزي سازمان تامين اجتماعي در دولت تدبير و اميد است که با اين اقدام، ايران در شمار ٥ کشور توليد کننده اين تجهيزات قرارگرفته است.
33- انعقاد قرارداد ساخت ١٢ واگن مسافري با سازندگان داخلي که به مرحله بهره برداري رسيد و انعقاد قرارداد بازسازي ٢٥٠ واگن مسافري که تا کنون ٣٩ واگن آن در مدار بهره برداري قرار گرفته است و استانداردسازي کد فعاليت اقتصادي سازمان براساس طبقه بندي بين المللي ISIC واستانداردسازي کد مشاغل بيمه‌شدگان سازمان براساس طبقه بندي بين المللي ISCO از ديگر فعاليت‌هاي مهم حوزه اقتصادي و برنامه ريزي سازمان تامين اجتماعي در دولت يازدهم است.
34- راه اندازي واحد ارتباطات مردمي در جهت ارتقاي پاسخگويي به بيمه شدگان در سال 95. در سال ٩٥ واحد ارتباطات مردمي اين سازمان به ٤٧ هزار و ١٦١ مورد تماس تلفني بيمه شدگان پاسخ داده است و همچنين در ٢ماه ابتداي سال جاري، اين واحد پاسخگوي ٢٠ هزار و ٢٠٥ مورد تماس تلفني بوده است.
35-علاوه بر اين ها، ارتقاي دانش و فرهنگ بيمه‌هاي اجتماعي و ترويج مفاهيم بيمه و تامين اجتماعي در تب درسي و دانشگاهي و اعزام مستمري بگيران به مشهد مقدس از مهمترين اقدامات حوزه فرهنگي و اجتماعي سازمان تامين اجتماعي است که در دولت تدبير و اميد اجرايي شد.

انتهاي پيام


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، میرهاشم موسوی،  مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، همزمان با آغاز ۳۵ اُمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از هدیه ویژه این سازمان به افرادی که طی دوره برگزاری نمایشگاه کتاب، به جمع بیمه‌شدگان این سازمان در طرح بیمه دانشجویان و طرح بیمه دختران و زنان خانه‌دار می‌پیوندند، خبر داد.

میرهاشم موسوی گفت: توسعه پوشش بیمه‌ای، از حقوق اساسی مصرح در قانون اساسی و از مأموریت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌ای کشور است که مستلزم اطلاع عموم مردم از مزایای بهره‌مندی از بیمه و به بیان دیگر تقویت فرهنگ بیمه‎‌ای در میان اقشار مختلف جامعه است. به همین منظور و با هدف حمایت از فرهنگ کتاب و کتابخوانی و همچنین تشویق قشر بزرگ و فرهیخته دانشجویان و نیز دختران و بانوانی که محوریت اصلی خانواده را در فرهنگ ایرانی اسلامی تشکیل می‌دهند.

او ادامه داد: در نمایشگاه سال جاری کتاب تهران، هر فرد که در ایام برگزاری نمایشگاه (۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه)، برای نخستین بار نسبت به عقد قرارداد در یکی از طرح‌های بیمه دانشجویان یا بیمه زنان خانه‌دار و دختران اقدام کند؛ مشروط به پرداخت حق بیمه خود تا پایان خرداد ۱۴۰۳؛ مشمول هدیه ویژه این سازمان در قالب بن خرید ۴۰۰ هزار تومانی کتاب ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد شد که از طریق سامانه فروش مجازی نمایشگاه (book.icfi.ir) قابل استفاده است.

موسوی افزود: انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه در این طرح‌ها به سادگی و در قالب سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به‌نشانی es.tamin.ir و بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب این سازمان امکانپذیر است و شرایط و مقررات عقد قرارداد و اطلاعات مربوط به خدمات و تعهدات این بیمه نیز در این سامانه قابل دسترسی است. همچنین در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب نیز همکاران این سازمان جهت ارائه خدمات مشاوره‌ بیمه‌ای در نمایشگاه حضور داشته و پاسخگوی سوالات بازدیدکنندگان هستند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی درباره نحوه دریافت بن خرید کتاب هدیه این سازمان افزود: با تمهید انجام شده، ارائه این بن کاملاً به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و بلافاصله بعد از انعقاد قرارداد، مشروط به پرداخت حق بیمه تا پایان خرداد ۱۴۰۳، پیامکی به بیمه‌شده ارسال می‌شود که در این پیامک؛ کد تخفیف ۴۰۰ هزار تومانی به‌عنوان هدیه سازمان تأمین‌اجتماعی به وی اعلام می‌شود و دارنده این کد می‌تواند به‌صورت غیرحضوری با مراجعه به سامانه مجازی نمایشگاه کتاب تهران، از این هدیه بهره‌مند شود.

موسوی گفت: همچنین با توجه به این‌که سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان یک سازمان بیمه‌گر بین‌نسلی به شدت از تحولات جمعیتی متأثر است، این سازمان از حامیان جدی طرح‌های مرتبط با جوانی جمعیت و فرزندآوری است و در سال جاری در نمایشگاه کتاب تهران، این سازمان با برپایی یک غرفه اختصاصی در حوزه خانواده، برنامه‌های متنوعی در این زمینه در قالب رویدادهای مختلف با حضور بازدیدکنندگان از نمایشگاه و نیز افراد صاحب‌نظر در این زمینه، تدارک دیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • احمدوند: نمایشگاه کتاب امسال یک نمایشگاه حداکثری است/ علاقه‌ای نداریم نمایشگاه محل حاشیه‌های اجتماعی یا سیاسی شود
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • فقر پژوهش در حوزه خشونت سیاسی
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد