Web Analytics Made Easy - Statcounter

«برنج ناب گیلان کیلویی 8000 تومان»اگر این روزها با این نوع برنج با چنین قیمت فریبنده‌ای برخورد کردید، شک نکنید که برنج داخلی خریداری نمی‌کنید، بلکه با پدیده اختلاط برنج وارداتی و ایرانی مواجه شده‌اید.

به گزارش مشرق، مدیر اداره مطالعات و مقررات بانکی بانک مرکزی گفت: تمام بانک‌ها غیر از بانک‌های قرض‌الحسنه مهر ایران و رسالت، امکان پرداخت وام از حساب یارانه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* ایران

- استقبال سرد بانک‌ها در اعطای وام براساس حساب یارانه

روزنامه رسمی دولت نوشته است:‌ طرح جدید یاراکارت برپایه اعطای وام با ضمانت یارانه نقدی با هدف تسهیل دسترسی مردم به وام‌های خرد در روزهای پایانی اردیبهشت ماه امسال از سوی بانک مرکزی به تمام بانک‌ها غیر از بانک‌های قرض‌الحسنه مهر ایران و رسالت ابلاغ شد، اما با وجود گذشت بیش از دو ماه از ابلاغ آن هم‌اکنون تنها یک بانک دولتی یعنی کشاورزی اعطای آن را آغاز کرده است. دراین طرح قرار است تا بانک‌ها بدون وثیقه‌های سنگین و ضامن و بر اساس حساب یارانه نقدی که سرپرستان خانوار دارند، تا سقف 5میلیون تومان وام در اقساط 36 تا 60ماهه پرداخت کنند و هرماهه اقساط آن به صورت خودکار از حساب یارانه نقدی متقاضیان برداشت شود. با وجود این بانک کشاورزی نخستین و هم‌اکنون تنها بانکی است که دستورالعمل یاراکارت را به شعب خود ابلاغ کرده و از انتهای خرداد ماه از آن رونمایی کرده است و سایر بانک‌ها استقبال سردی از این طرح داشته‌اند. البته در مراسم رونمایی از یاراکارت بانک کشاورزی، فرشاد حیدری معاون نظارتی بانک مرکزی اعلام کرد که این ابزار به بانک‌های دیگر نیز ابلاغ شده که از نظر ما فاصله یک تا دو ماهه برای آمادگی ایجاد نرم‌افزار و آموزش کارکنان لازم است تا تدارک لازم دیده شود و استنباط ما این است که از تیرماه این تسهیلات می‌تواند در سایر بانک‌ها نیز عملیاتی شود. این درحالی است که پس از گذشت دهه نخست مرداد ماه هنوز خبری از اجرای این طرح در سایر بانک‌های خصوصی و دولتی نیست.

درهمین حال محمدرضا حسین‌زاده، رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و مدیرعامل بانک ملی ایران نیز چندی پیش در پاسخ به این سؤال که چرا فقط بانک کشاورزی اعطای تسهیلات یاراکارت را آغاز کرده است، گفت: قطعاً در همه بانک‌های دولتی بتدریج این کار را شروع خواهند کرد. این درحالی است که کارشناسان اعتقاد دارند که اجرای این طرح علاوه بر متقاضیان برای بانک‌ها نیز مزیت دارد چراکه ریسک پرداخت این نوع وام در مقایسه با سایر تسهیلات بسیار کمتر است و به صورت خودکار از یارانه نقدی ماهانه افراد برداشت می‌شود.

واکنش بانک مرکزی

مدیر اداره مطالعات و مقررات بانکی بانک مرکزی گفت: تمام بانک‌ها غیر از بانک‌های قرض‌الحسنه مهر ایران و رسالت، امکان پرداخت وام از حساب یارانه را دارند. حمیدرضا غنی‌آبادی درباره وضعیت اجرای طرح یاراکات اعتباری با گذشت دو ماه از ابلاغ این طرح و در واکنش به اینکه هیچ کدام از بانک‌ها جز بانک کشاورزی یاراکارت اعتباری صادر نمی‌کنند، افزود: ابلاغیه یاراکارت اعتباری به همه بانک‌ها ابلاغ شده و اگر شعب از این طرح مطلع نیستند، به دلیل کم کاری خود بانک هاست.

وی به ایبنا، اظهار داشت: در حالی که بخشنامه‌های بانک مرکزی به صورت یکسان به کل سیستم بانکی ابلاغ می‌شود و بانک‌ها موظف هستند طی 5 روز کاری بخشنامه ابلاغی از سوی این بانک را بدون دخل و تصرف به زیرمجموعه خود ابلاغ کنند اما برخی بانک‌ها به متقاضیان دریافت یاراکارت اعتباری اعلام می‌کنند که تاکنون ابلاغیه این طرح از سوی بانک مرکزی به آنها ابلاغ نشده است.

وی افزود: برخی بانک‌ها به دلیل شیوه‌های اجرایی داخلی، منابع و... تاکنون موفق به اجرای این طرح نشده‌اند اما اینکه این بخشنامه از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده، صحیح نیست. غنی آبادی با تأکید بر اینکه اجرای یاراکارت یکی از راهکارهای ایجاد وفاداری و جذب مشتری در بانک‌ها است، گفت: بانک‌ها به دلیل اینکه برنامه‌ریزی مشخص و استراتژی معینی ندارند، از چنین طرح‌هایی استقبال نمی‌کنند و رویکردی منفعلانه دارند. وی با اعلام اینکه اجرای این طرح اجباری نیست، افزود: این ابلاغیه بانک مرکزی هم الزام نیست و ظرفیت‌سازی است.

* وطن امروز

- ناتوانی دولت در ساماندهی قیمت پیاز!

وطن امروز درباره گرانی پیاز نوشته است:‌ گرانی پیاز از نظر تداوم رکوردشکنی کرد و 2 ماه است که در صدر قیمتی‌ترین محصولات کشاورزی قرار گرفته است.

به گزارش «وطن‌امروز»، با وجود وعده دولتی‌ها مبنی بر ساماندهی قیمت پیاز اما این اتفاق رخ نداده تا بیش از پیش پی ببریم دولتی‌ها حتی برای حل چالش‌های کوچک ناکام هستند.

افزایش قیمت پیاز در 2 ماه اخیر همچنان به قوت خود باقی است و با گذشت چند هفته از وعده مسؤولان بخش خصوصی و وزارت جهاد کشاورزی برای کاهش قیمت، قیمت این محصول هنوز به روال گذشته بازنگشته است.

معضل افزایش قیمت پیاز از یکی، دو ماه گذشته همچنان ادامه دارد و اگر چه در این مدت با کاهش قیمت جزئی روبه‌رو بوده اما قیمت بین ۴ هزار تا ۵ هزار تومان برای این محصول پرمصرف، خانوار را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.

اگر چه در این مدت وعده‌های بسیاری از سوی مسؤولان در ارتباط با کاهش قیمت پیاز تا روز‌های آینده داده می‌شد اما هنوز هم کاهش قیمت محقق نشده و مردم به امید ارزانی این محصول هستند.

در این راستا مجتبی شادلو، رئیس اتحادیه باغداران در گفت‌وگو با میزان در ارتباط با بازار نامتعادل پیاز اظهار کرد: مساله مهمی که در افزایش قیمت پیاز تاثیرگذار بوده این است که در طول ۳ سال به طور مکرر در بهار و تابستان قیمت پیاز به قدری پایین بود که کشاورزان پیاز را از زمین‌های خود برداشت نمی‌کردند.

وی افزود: اگر چه در این مدت اقدامات زیادی مثل انبار کردن و خرید تضمینی پیاز انجام شد اما این مسائل کارساز نبود و متضرر شدن پی‌درپی کشاورزان دلیلی بر کاهش سطح کشت پیاز در سال جاری شد. رئیس اتحادیه باغداران با بیان اینکه در مرداد ماه تولید محصول پیاز افزایش یافته، خاطرنشان کرد: با وجود افزایش تولید این محصول در مرداد اما هنوز قیمت‌ها کاهش پیدا نکرده و این امر نیاز به نظارت جدی ارگان‌های مختلف دارد.

شادلو در ادامه تاکید کرد: خرده‌فروش‌ها دقت کنند و با وجود افزایش تولید با انصاف بیشتری محصولات را به فروش برسانند و خانوار از خرید بیش از نیاز روزانه خود اجتناب کنند.

رئیس اتحادیه باغداران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا با وجود کاهش سطح زیر کشت این محصول، کار ذخیره‌سازی انجام نشد، خاطرنشان کرد: پیاز از مهرماه خاصیت انباری شدن را دارد و از طرفی چون هزینه نگهداری آن بالاست در این‌باره اقدامی صورت نگرفت.

وی در ارتباط با این موضوع که چرا با وجود کاهش تولید پیاز و نیاز بازار به این محصول هنوز هم صادرات در حال انجام است، گفت: باید صادرات به‌طور مداوم انجام شود تا بتوان بازار هدف این محصول را حفظ کرد، از طرفی اگر در مقاطعی از زمان که کمبود داریم صادرات را قطع کنیم، کشور‌های هدف صادرات به دنبال بازار دیگری خواهند بود و جایگاه خود را از دست خواهیم داد.

شادلو در ادامه از ارگان‌های نظارتی و تشکل‌ها خواست با جدیت بر بازار خرده‌فروشی نظارت کنند که سوءاستفاده‌ای از موضوع گرانی پیاز صورت نگیرد. وی خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش قیمت به واسطه دلالان ایجاد می‌شود و در این میان تاثیر بسیاری در بازار محصولات کشاورزی دارند.

با این تفاسیر وضعیت بازار پیاز در یکی، دو ماه اخیر نشان می‌دهد مسؤولان عزمی جدی برای مقابله با معضل گرانی این محصول پرمصرف ندارند و در این میان نبود الگوی کشت و برنامه‌ریزی در کشت محصولات کشاورزی بیش از پیش احساس می‌شود و هر از چند گاهی یک محصول را گرفتار گرانی می‌کند.

قیمت پیاز پایین آمد

روز گذشته اعلام شد نرخ پیاز کمی کاهش پیدا کرده اما هنوز حدود کیلویی

4 هزار تومان به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار در این‌باره گفت: با ورود پیاز از شهرهایی مانند ورامین، فومنات و کرج تعادل نسبی برقرار خواهد شد و بار از روی دوش اصفهان برداشته می‌شود.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار در ادامه تصریح کرد: دلیل کمبود پیاز در سال جاری عدم کشت این محصول توسط کشاورزانی است که سال قبل محصول‌شان با نازل‌ترین قیمت خریداری شد. کشاورزان از کاشت مجدد امتناع کردند و پیاز در بازار کاهش پیدا کرد. عرضه پیاز ابتدا از چابهار و شهرهای گرمسیری مانند جیرفت، دزفول و آبادان آغاز شد و هم‌اکنون تقریبا همه بار عرضه پیاز در کشور روی دوش اصفهان قرار دارد به همین دلیل تولید و عرضه این محصول از اصفهان نمی‌تواند روی بازار تاثیر چندانی داشته باشد.

حسین مهاجران درباره قیمت پیاز در کشور اظهار کرد: پیاز در حال حاضر با قیمت 3000 تا 3800 تومان در بازار خرید و فروش می‌شود. این قیمت پس از توزیع محصول اصفهان به بازار کاهش داشته است. وی افزود: با احتساب این قیمت و در نظر گرفتن هزینه‌های حمل و نقل تا سود حدود ۳۵ درصدی خرده‌‌فروشی‌ها هر کیلوگرم پیاز باید حدود 4500 تومان در بازار عرضه شود اما با توجه به نبود کشش در بازار، مغازه‌داران این محصول را با حداقل سود کیلویی حدود 3800 تومان به بازار عرضه می‌کنند.

دلایل گرانی پیاز

مدیرکل محصولات علوفه‌ای و صیفی‌جات وزارت جهاد کشاورزی گفت: افزایش قیمت پیاز دلایل مختلفی دارد و کاهش سطح زیرکشت باعث افزایش قیمت از مزرعه تا مصرف‌کننده است اما پیش‌بینی می‌شود این قیمت تا یکی، دو هفته آینده به حالت تعادل برسد.

حسین اصغری در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به اینکه چه تدبیری برای کاهش قیمت پیاز در بازار اندیشیده شده، اظهار داشت: ما هر ساله طرح استمرار و میزان کشت هر محصول را به استان‌ها ابلاغ می‌کنیم، تا چه محصولی به چه میزانی کشت شود اما خیلی وقت‌ها این مساله رعایت نمی‌شود و ما هم ابزاری برای مهار یا کنترل این مساله در دست نداریم. نمونه آن بحث پیاز است که بازمی‌گردد به قیمت پیاز در 2 سال اخیر.

وی افزود: در 2 سال گذشته قیمت این محصول بسیار پایین بوده و در نتیجه کشاورزان، دیگر علاقه‌ای به کشت آن نداشته‌اند و در نتیجه بازار به هم ریخته است؛ ما برای اجرایی کردن الگوی کشت، نیاز به یکسری الزامات تشویقی و تنبیهی داریم.

اصغری در پایان گفت: ما هر روز محصولات مهمی مانند پیاز را در 3 سطح مزرعه، میدان اصلی تره‌بار و خرده‌فروشی پایش و رصد می‌کنیم که چه اتفاقی در حال رخ دادن است.

* کیهان

- تکمیل طرح‌های مسکن مهر تا پایان امسال به تعویق افتاد

کیهان درباره مسکن مهر گزارش داده است:‌ در حالی که پیش‌تر وعده اتمام مسکن مهر از شهریور تا ابتدای زمستان سال جاری اعلام شده بود، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با تعویق در زمان اتمام این وعده، تکمیل آن را به پایان سال جاری موکول کرد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، احمد اصغری مهرآبادی با‌اشاره به اینکه بخش عمده مشکلات ما در مسکن مهر، مربوط به طرح‌هایی است که توسط تعاونی‌ها و به خصوص در حوزه مشاغل آزاد اجرا شده است، اظهار داشت: در طرح‌هایی که بر اساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه احداث می‌شود، با مشکلات کمتری مواجه هستیم، این در حالی است که مشکلات تعاونی‌ها را در استان‌ها دسته‌بندی کرده‌ایم و درباره حدود ۵۰ هزار واحد مشکل‌دار، در روزهای آینده تصمیمات نهایی اتخاذ خواهد شد.وی افزود: وجود مشکل در احداث دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکن مهر، دور از انتظار نیست؛ اما عزم دولت، برطرف کردن مشکلات و تسریع اجرای طرح‌ها است.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی، آمادگی کمک مالی برای تکمیل مسکن مهر را دارد، خاطرنشان کرد: تا پایان مهرماه، طرح‌های مسکن مهر استان اردبیل خاتمه می‌یابد و دو روز دیگر جشن اختتامیه طرح‌های مسکن مهر در استان یزد برگزار خواهد شد.

مهرآبادی ادامه داد: مطابق دستور رئیس‌جمهوری، طرح‌های مسکن‌ مهر در سراسر کشور، تا پایان سال جاری تکمیل و بر اساس اولویت به متقاضیان واگذار خواهند شد. گفتنی است، در حالی که قبلا اعلام شده بود اتمام مسکن مهر در شهریور ماه سال جاری یا انتهای پاییز و یا ابتدای زمستان سال جاری صورت خواهد گرفت، اما در حال حاضر شاهد تمدید این وعده تا آخر امسال هستیم. متاسفانه از این دست وعده‌ها در دولت روحانی زیاد داده شده؛ از اجرای طرح جامع مالیاتی که چند بار به تعویق افتاده تا عدم تعیین تکلیف سهام عدالت و در حال حاضر هم تعویق در اجرای وعده اتمام مسکن مهر.

بعید نیست دولتی که همواره در تعویق وعده‌های خود، فعالانه عمل کرده است؛ با شعار «تا 1400 با مسکن مهر» باز هم اجرای تمام و کمال آن را به عقب بیاندازند. البته وقتی شخص وزیر راه و شهرسازی (عباس آخوندی) در اظهاراتی، مسکن مهر را «مزخرف» می‌نامید و آن را «خانمان برانداز» می‌دانست، نباید انتظار چندانی در اجرای به موقع و دقیق این طرح داشت. پیش‌تر نیز سایت مشرق در گزارشی از زندگی وزیر راه و شهرسازی در ویلای خود در لواسان خبر داده بود که با توجه به سطح زندگی زندگی وزیر راه، مشخص است خانه‌هایی که به شکل مسکن مهر ساخته می‌شوند، مزخرف باشند.

- دلار در مدار گرانی قرار گرفت

کیهان درباره نرخ ارز گزارش داده است:‌ پس از تصویب تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران که نقض برجام را هم در پی داشت، نرخ دلار در بازار ارز کشور با یک روند صعودی طی یک هفته اخیر، حدود 45 تومان افزایش پیدا کرد.

نزدیک به یک هفته از تصویب تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران می‌گذرد. سوم مرداد ماه سال جاری، مجلس نمایندگان آمریکا با 419 رأی موافق و فقط سه رأی مخالف، طرح تحریم‌های ایران، روسیه و کره شمالی موسوم به «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها» را تصویب کردند.

پنجشنبه گذشته با ادامه رأی‌گیری درباره این طرح، سنای آمریکا از این تحریم‌ها حمایت کرده و با 98 رأی مثبت و دو رأی منفی آن را تصویب کرد.

با این حال، مصوبه سنا به کاخ سفید فرستاده می‌شود تا اینکه رئیس‌جمهور آمریکا آن را امضا کند تا به قانون تبدیل شود یا اینکه آن را وتو کند، موضوعی که با توجه به مواضع ترامپ و پیشگام بودن او علیه مبارزه با ایران بسیار بعید به نظر می‌رسد.

هر چند مسئولان دولتی موضع درخوری به تحریم‌ها نداده و مانند تحریم‌های سنا در خرداد ماه سال جاری بدون مواضع قاطعی از کنار آن عبور کردند ولی بازار ارز واکنش خود را نسبت به تصویب تحریم‌های جدید نشان داد و در هفته جاری با روند افزایشی خود به سمت سه هزار و 900 تومان حرکت نمود.

نرخ دلار که در روز سوم مرداد، سه هزار و783 تومان بود که در روز نخست بعد از تصویب تحریم‌ها به سه هزار و 804 تومان و در هفته جاری نیز با ادامه همین روند افزایشی به سه هزار 818 تومان و در روز گذشته هم با 10 تومان افزایش به رقم سه هزار و 827 تومان رسید.

به عبارت دیگر در یک هفته اخیر که از تصویب تحریم‌ها آغاز شده، تاکنون نرخ دلار حدود 45 تومان افزایش پیدا کرده است.

این در حالی است که نرخ ارز رسمی نیز از سه‌هزار و 269 تومان در سوم مرداد ماه به سه هزار و 274 تومان افزایش پیدا کرده است، به عبارت دیگر در این بازه زمانی نه تنها نرخ ارز در بازار آزاد دچار افزایش شده، بلکه گرانی دلار به ارز دولتی هم در این هفته سرایت کرد.

متاسفانه نرخ سایر ارز‌ها نیز با روند افزایشی خود در حال شکستن برخی رکورد‌ها هستند، به عنوان نمونه لیر ترکیه در حالی که مانند درهم امارات در حدود هزار و 50 تومان بود، در چند روز اخیر به بیش از هزار 100 تومان رسیده و پوند نیز با ثبت رقم چهار هزار و 995 تومان به دروازه پنج هزار تومان نزدیک شده است.

با این حال، معاون اسبق ارزی بانک مرکزی در گفت‌وگو با فارس، درباره افزایش نرخ دلار در هفته‌های اخیر، اظهارداشت: این رشد‌ها افزایش شدیدی نیست، زیرا در آذر ماه پارسال نرخ دلار به بالای چهار هزارتومان و حتی چهار هزار و 150 تومان رسید اما روز گذشته سه هزار و 812 تومان بوده است.

سید کمال سید علی ادامه داد: نرخ ارز در هفته‌های اخیر حداکثر 40 تا 50 تومان تغییر کرده و این نوسانات، نوسان‌های قابل توجهی نیست.

وی همچنین در واکنش به این نکته که بهای یورو در روزهای اخیر روزانه 40 تا 50 تومان افزایش یافته و حداقل دو ماه گذشته حدود 350 تومان رشد کرده است، گفت: بله؛ افزایش نرخ یورو متاثر از افزایش جهانی بهای یورو است و اگر روند را بررسی کنید می‌بینید که نسبت برابری یورو به دلار

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین و بازارهای میوه و تره بار به شرح زیر است؛

هرکیلوگرم بادمجان 12 هزار و 500تومان
هرکیلوگرم بادمجان دلمه و لامپی 13هزار تومان
هرکیلوگرم باقلا سبز پاک کرده 150 هزار تومان
هرکیلوگرم برگ مو 65 هزار تومان
هرکیلوگرم پیاز سفید صدفی نو 24 هزار و 900تومان
هرکیلوگرم پیاز زرد 22 هزار تومان
هرکیلوگرم پیاز قرمز 24 هزار و 900تومان
هر کیلوگرم انواع پیاز ریز 13 هزار تومان
هر کیلوگرم تره فرنگی26 هزار و 500تومان
هر کیلوگرم ذرت شیرین 36هزار تومان
هر کیلوگرم ذرت معمولی 14 هزار تومان
هر کیلوگرم سبزی پاک کرده 33 هزار تومان
هر کیلوگرم انواع سبزی جور 18هزار و 300 تومان
سبزی خوردن پاک کرده بسته بندی 300 گرم 33 هزار تومان
هرکیلوگرم نعنا جعفری 18هزار و 300تومان
هر کیلوگرم سیب زمینی ریز 11 هزار تومان
هر کیلوگرم سیر تازه با برگ 38هزار تومان
هرکیلوگرم فلفل دلمه ای رنگی 22 هزار و 500تومان
هرکیلوگرم فلفل دلمه سبز 25هزار تومان
هرکیلوگرم انواع فلفل ریز( شیرین، تند، کبابی و غیره) 33 هزار تومان
هر کیلوگرم فلفل کاپی و شمشیری 33هزار تومان
هرکیلوگرم کاهو پیچ (سالادی) 14 هزار تومان
هرکیلوگرم کاهو رسمی پاک کرده16 هزار تومان
هر بسته کاهو فرانسوی 28 هزار تومان
هرکیلوگرم کدو مسمایی 23 هزار تومان
هرکیلوگرم کرفس 21 هزار تومان
هرکیلوگرم کلم بروکلی 23هزار تومان
هرکیلوگرم کلم سفید 10 هزار تومان
هرکیلوگرم کلم قرمز 10 هزار تومان
هرکیلوگرم گوجه فرنگی بوته رس 18 هزار تومان
هرکیلوگرم گوجه فرنگی گلخانه ای و خوشه ای 18هزار تومان
هرکیلوگرم گوجه فرنگی گیلاسی، زیتونی، ریز فله و غیره 45هزار تومان
هرکیلوگرم لوبیا سبز قیطونی 36 هزار تومان
هرکیلوگرم هویج فرنگی و ایرانی 14 هزار تومان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی اعلام شد
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • وحشت روزنامه دولت از برملاشدن ناتوانی‌های اقتصادی دولت سیزدهم
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید