Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون رییس جمهوری درباره حمایت سازمان برنامه و بودجه در چارچوب برنامه اقتصاد مقاومتی از طرح های ریلی کشور اطمینان داد و گفت: انتظار داریم در هفته های آینده تست گرم راه آهن ملایر- کرمانشاه انجام شود و با قطار به کرمانشاه برویم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمدباقر نوبخت» عصر دوشنبه در جلسه بررسی عملکرد طرح های اقتصاد مقاومتی در بخش توسعه شبکه ریلی کشور در سازمان برنامه و بودجه افزود: همچنین انتظار داریم در ماه های آینده خط آهن مراغه- ارومیه و تا دی ماه خط آهن قزوین-رشت به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی دولت ادامه داد: تا پایان برنامه ششم باید توسعه شبکه ریلی کشور برای مردم محسوس باشد و از آن بهره ببرند.
وی تصریح کرد: برای تامین مالی سرمایه گذاری ها در این زمینه، منابع دولت از محل مالیات ها و فروش نفت محدود بود اما طرح ها رها نشد؛ بلکه دولت با انتشار اوراق خزانه ضمن بالا بردن گردش مالی بورس، منابع مالی لازم را تهیه کرد.
به گفته وی، بخش از طرح ها نیز با سرمایه گذاری خارجی در حال اجراست.
وی یادآوری کرد: جراحی بزرگ دولت در نظام بودجه ریزی و اجرای نظام بودجه ریزی بر مبنای عملکرد نیز صرفه جویی هایی به همراه دارد که از آنها می توان برای پیشبرد طرح های اولویت دار مانند توسعه صنعت ریلی استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، اکنون 261 هزار و 805 کیلومتر انواع راه در شبکه راه های کشور وجود دارد و برای توسعه این شبکه 240 هزار طرح جدید در حال اجراست که 15 هزار کیلومتر آن تاکنون به بهره برداری رسیده است.
اکنون طول راه آهن در کشور به بیش از 11 هزار کیلومتر رسیده است و دولت نظر دارد در افق چشم انداز توسعه طول خط آهن کشور را به 25 هزار کیلومتر برساند.
مدیرعامل راه آهن امروز اعلام کرد: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی باید در پایان برنامه ششم سهم شبکه ریلی کشور در حمل بار به 30 درصد افزایش یابد.
«سعید محمدزاده» افزود: در کشور سالیانه حدود 260 میلیارد تن کیلومتر بار حمل می‌شود که 27 میلیارد تن کیلومتر آن سهم راه‌آهن است.
وی ادامه داد: پارسال 23 میلیون مسافر با شبکه ریلی جابجا شدند که سهم قطارهای حومه ای نزدیک به 6 میلیون نفر بود و انتظار داریم با تشکیل شرکت قطارهای حومه ای در راه آهن جمهوری اسلامی ایران تا سال 1400 سهم قطارهای حومه‌ای به چهار میلیون نفر برسد.

برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام*1063*1961* خبرنگار: رفعت کرمی مهر* انتشار: مریم مسعود

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۲۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه های سیستان و بلوچستان

تین نیوز

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عطاء الله اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

اکبری با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره مندی از منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه های این خطه بویژه محور چابهار میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: بهبود وضعیت راه های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده ای و ارتباط تجاری ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سریال کیانوش عیاری آماده است؟/ باز هم جای خالی «کتاب باز»
  • سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت
  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • رفع ایراد ۷۰۰۰ واگن باری بدون ترمز در دولت سیزدهم
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان