Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بعد از واکنش وزارت خارجه آلمان به سخنان شنبه شب وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در برنامه «نگاه یک» شبکه اول سیما، یک مقام ارشد آمریکایی هم به اظهارات حسین امیر عبداللهیان واکنش نشان داد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران شنبه شب در برنامه نگاه یک درباره حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و تحرکات آمریکایی‌ها توضیحاتی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخشی از این برنامه گفت: «آمریکایی‌ها تلاش کردند خیلی از کانال‌ها را باز کنند و به یک شکلی تماسی با من بگیرند و پیام‌هایی را منتقل کنند. به یکی از کسانی که حامل پیام بود گفتم آیا آمریکایی‌ها نیت واقعی دارند؟ گفت تصور می‌کنم نیت واقعی دارند، گفتم اگر نیت واقعی دارند بخشی از اموال ما مثلا ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مربوط به خود ما را در بانک‌های خارج از کشور را آزاد یا با کشور برگردانند. یک حرکتی کنند که ما بتوانیم بگوییم بایدن با ترامپ یک تفاوتی دارد.

وزیر خارجه ایران افزود: به همه اروپایی‌ها و دبیرکل سازمان ملل و ... به همه گفتم این نمی‌شود که بایدن صحبت از این کند که روش ترامپ را قبول نداریم، ولی همان گونه عمل کند».

بنا بر گزارش روزنامه صهیونیستی «جزوالم پست»، یک مقام ارشد دولت آمریکا قبل از آغاز نشست گروه کاری آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره ایران  به ریاست روسای مشاوران امنیت ملی تل‌آویو و واشنگتن، درباره موضع دولت جو بایدن در قبال ایران توضیحاتی داد.

قرار است این گروه کاری روز سه شنبه (امروز) در واشنگتن با حضور «ایال حولاتا» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید برگزار شود.

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی سفر حولاتا را به دلیل نگرانی شدید مقامات این رژیم از آغاز مذاکرات وین برای احیای برجام ارزیابی کرده بودند.

روزنامه جزوالم پست در گزارش امروز خود به هویت مقام ارشد آمریکایی اشاره نکرد و این مقام نیز خواستار عدم افشای نامش شده است.

طبق این گزارش، مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دولت جو بایدن «به مسیر دیپلماتیک» با ایران متعهد است اما اگر ضروری باشد به منظور «جلوگیری از دستیابی ایران ب سلاح اتمی، حاضر است راه‌های دیگر را دنبال کند».

جروزالم پست گزارش داد: «دیدار (هیات اسرائیلی به ریاست حولاتا با هیات آمریکایی به ریاست سالیوان) اولین نشست حضوری گروه کاری (تل‌آویو-واشنگتن) از زمان آغاز به کار رئیس‌جمهور بایدن است».

به گفته مقام ارشد آمریکایی، دولت بایدن و کابینه نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارزیابی مشابهی درباره برنامه هسته‌ای ایران دارند اما درباره چگونگی پاسخ، تفاوت‌هایی دارند.

از نظر این مقام ناشناس آمریکایی، مسیر دیپلماتیک همچنان بهترین گزینه است اما راه‌های دیگری هم وجود دارد.

وی در جمع خبرنگاران گفت که ایالات متحده به ریاست سالیوان در دیدار با هیات اعزامی اسرائیل به ریاست حولاتا درباره مسائل مختلف منطقه از قبیل ایران، توافقات (سازش) ابراهیم و فلسطین رایزنی خواهد کرد.

این مقام واشنگتن افزود: بر اساس تعاملات متعدد ما با مقامات اسرائیلی، واضح است که ما (فهم) مشترکی درباره میزان شدید خارج شدن برنامه هسته‌ای ایران از جعبه (میزان از منترل خارج شدن برنامه هسته‌ای ایران) از زمان دولت قبلی (ترامپ) و خارج شدنش از توافق هسته‌ای (برجام) داریم و این در گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منعکس شده است».

به گفته وی، «ما فکر می کنیم (پیگیری گزینه دیپلماتیک) بهترین راه برای ایجاد محدودیت در برنامه و عقب‌ بردن دستاوردهای ایران در سال‌های اخیر در زمینه هسته‌ای است اما بدیهی است اگر این کار نکرد، راه‌های دیگری برای پیگیری وجود دارد».

مقام آمریکایی ادامه داد: «ما (واشنگتن و تل‌آویو) در مورد اینکه چگونه تصویر بزرگتر را می‌بینیم بسیار نزدیک هستیم. ما در مورد تک تک مسائل نظراتمان کاملا یک نظر نیست اما در نحوه نگرش ما به چالش‌ها به ویژه از سوی ایران و هم نحوه اطمینان از اینکه ما به طور موثرتر از طیف وسیعی از ابزارها که در دسترسمان است استفاده کنیم، هم راستایی زیادی وجود دارد».

به ادعای او، مقام‌های ایران «در حال ارسال نشانه‌هایی به تعدادی از طرف‌ها مبنی بر این هستند که آنها ذر حال تدارک و آمادگی برای بازگشت به (مذاکرات) وین هستند و البته ما باید ببینیم آیا آنها آنها به صورتی سازنده در این فرایند تعامل مجدد خواهند کرد یا نه».

مقام ارشد آمریکایی به خبرنگاران در واشنگتن گفت: «ما بی صبرانه منتظر این دیدار  (در وین با ایران) هستیم. ما در دیپلماسی خاورمیانه طبق معمول یک دوره نسبتاً فشرده داشتیم ، البته بیشتر آن پشت صحنه بود».

وی با بیان اینکه این سومین بار است که سالیوان با حولاتا رایزنی می‌کند اما این رایزنی به صورت حضوری در واشنگتن انجام می‌شود. به گفته او، «ما (دولت آمریکا) احساس می‌کنیم که یک ریتم بسیار خوب برای مشارکت و مشورت با تیم جدید امنیت ملی اسرائیل برقرار کرده‌ایم».

مقام ارشد دولت بایدن درباره دیدار حضوری امروز سالیوان با حولاتا افزود: «این فرصتی برای مشاوران امنیت ملی است تا یک بحث ساختارمند را با حضور کارشناسان برجسته از سازمان‌های مختلف انجام دهند. دستور کار جلسه روز سه شنبه بر مسائل منطقه‌ای و البته ایران متمرکز است. ما به دنبال تعمیق رایزنی‌ها هستیم».

این مقام گفت: از زمانی که ائتلاف بنت به قدرت رسیده است، «ما تقریباً هر روز در حال رایزنی‌های سازنده و بسیار عمیق در مورد چگونگی برخورد موثر با بسیاری از چالش‌های منطقه‌ای از جمله تهدید ایران هستیم. ما با اسرائیلی‌ها و بسیاری از شرکای منطقه‌ای خود در مورد تهدید ناشی از شبکه پهپادهای تحت حمایت ایران بسیار نزدیک همکاری می‌کنیم».

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی ایران مقام ارشد آمریکایی رژیم صهیونیستی امنیت ملی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۸۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد

به گزارش همشهری آنلاین، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی افزود که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل عملیات رفح متوقف شد و تصمیم نهایی درباره چگونگی سرنوشت این محموله نگرفته‌ایم.

رئیس پنتاگون ادامه داد: آمریکا به صراحت گفته است که اسرائیل باید غیرنظامیان را برای انجام یک عملیات نظامی درنظر بگیرد. آمریکا نمی‌خواهد شاهد یک عملیات نظامی بزرگ در این شهر باشد و تمرکز بر روی حفاظت از غیرنظامی‌ها است.

او مدعی شد: هدف کنونی ما در خاورمیانه محافظت از غیرنظامیان و سربازان ما و آزادی گروگان‌ها است. ما همچنان مخالف یک عملیات نظامی بزرگ در رفح هستیم.

وزیر دفاع آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است. تعهد ما به اسرائیل قاطع است و از ۷ اکتبر تاکنون ما ده ها میلیارد دلار کمک به آن ارسال کردیم.

لوید آستین اضافه کرد: ما متعهد به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود هستیم. ارتش اسرائیل نباید عملیاتی را آغاز کند که امنیت و ایمنی غیرنظامیان را درنظر نمی گیرد. ما در حال بازبینی تعدادی کمک امنیتی به اسرائیل در زمینه تحولات کنونی در رفح هستیم.

او همچنین گفت: ما به چندین کشور آفریقایی کمک می کنیم تا توانایی های خود را برای مقابله با تهدیدات تروریستی افزایش دهند و در تلاش هستیم تا توانایی هایی را برای حضور موثر در بسیاری از کشورهای آفریقایی توسعه دهیم.

به گزارش ایرنا، کابینه جنگ رژیم اسرائیل روز دوشنبه به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از روز سه‌شنبه بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است.

رفح از روز دوشنبه شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.

کد خبر 850524 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه آمریکا و اسرائیل ایالات متحده آمریکا خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تشدید تنش‌ها میان واشنگتن-تل‌آویو
  • انتقاد جان کری از ترامپ در ششمین سالگرد خروج آمریکا از برجام: ایران را قوی تر کردی و آمریکا را منزوی
  • جو بایدن اسرائیل را تهدید کرد: توقف ارسال سلاح در صورت حمله به رفح
  • جو بایدن: در صورت حمله اسراییل به رفح، از ارسال سلاح به اسرائیل خودداری می کنیم
  • بازنگری واشنگتن در ارسال تسلیحات به تل آویو درصورت حمله به رفح
  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • آمریکا: تسلط اسرائیل بر گذرگاه رفح، عبور از خط قرمز نیست
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • اعتراف مقام آمریکایی درباره ایران به روایت سردار فدوی