Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، بعد از واکنش وزارت خارجه آلمان به سخنان شنبه شب وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در برنامه «نگاه یک» شبکه اول سیما، یک مقام ارشد آمریکایی هم به اظهارات حسین امیر عبداللهیان واکنش نشان داد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران شنبه شب در برنامه نگاه یک درباره حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک و تحرکات آمریکایی‌ها توضیحاتی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخشی از این برنامه گفت: «آمریکایی‌ها تلاش کردند خیلی از کانال‌ها را باز کنند و به یک شکلی تماسی با من بگیرند و پیام‌هایی را منتقل کنند. به یکی از کسانی که حامل پیام بود گفتم آیا آمریکایی‌ها نیت واقعی دارند؟ گفت تصور می‌کنم نیت واقعی دارند، گفتم اگر نیت واقعی دارند بخشی از اموال ما مثلا ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مربوط به خود ما را در بانک‌های خارج از کشور را آزاد یا با کشور برگردانند. یک حرکتی کنند که ما بتوانیم بگوییم بایدن با ترامپ یک تفاوتی دارد.

وزیر خارجه ایران افزود: به همه اروپایی‌ها و دبیرکل سازمان ملل و ... به همه گفتم این نمی‌شود که بایدن صحبت از این کند که روش ترامپ را قبول نداریم، ولی همان گونه عمل کند».

بنا بر گزارش روزنامه صهیونیستی «جزوالم پست»، یک مقام ارشد دولت آمریکا قبل از آغاز نشست گروه کاری آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره ایران  به ریاست روسای مشاوران امنیت ملی تل‌آویو و واشنگتن، درباره موضع دولت جو بایدن در قبال ایران توضیحاتی داد.

قرار است این گروه کاری روز سه شنبه (امروز) در واشنگتن با حضور «ایال حولاتا» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید برگزار شود.

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی سفر حولاتا را به دلیل نگرانی شدید مقامات این رژیم از آغاز مذاکرات وین برای احیای برجام ارزیابی کرده بودند.

روزنامه جزوالم پست در گزارش امروز خود به هویت مقام ارشد آمریکایی اشاره نکرد و این مقام نیز خواستار عدم افشای نامش شده است.

طبق این گزارش، مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دولت جو بایدن «به مسیر دیپلماتیک» با ایران متعهد است اما اگر ضروری باشد به منظور «جلوگیری از دستیابی ایران ب سلاح اتمی، حاضر است راه‌های دیگر را دنبال کند».

جروزالم پست گزارش داد: «دیدار (هیات اسرائیلی به ریاست حولاتا با هیات آمریکایی به ریاست سالیوان) اولین نشست حضوری گروه کاری (تل‌آویو-واشنگتن) از زمان آغاز به کار رییس‌جمهور بایدن است».

به گفته مقام ارشد آمریکایی، دولت بایدن و کابینه نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارزیابی مشابهی درباره برنامه هسته‌ای ایران دارند اما درباره چگونگی پاسخ، تفاوت‌هایی دارند.

از نظر این مقام ناشناس آمریکایی، مسیر دیپلماتیک همچنان بهترین گزینه است اما راه‌های دیگری هم وجود دارد.

وی در جمع خبرنگاران گفت که ایالات متحده به ریاست سالیوان در دیدار با هیات اعزامی اسرائیل به ریاست حولاتا درباره مسائل مختلف منطقه از قبیل ایران، توافقات (سازش) ابراهیم و فلسطین رایزنی خواهد کرد.

این مقام واشنگتن افزود: بر اساس تعاملات متعدد ما با مقامات اسرائیلی، واضح است که ما (فهم) مشترکی درباره میزان شدید خارج شدن برنامه هسته‌ای ایران از جعبه (میزان از منترل خارج شدن برنامه هسته‌ای ایران) از زمان دولت قبلی (ترامپ) و خارج شدنش از توافق هسته‌ای (برجام) داریم و این در گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منعکس شده است».

به گفته وی، «ما فکر می کنیم (پیگیری گزینه دیپلماتیک) بهترین راه برای ایجاد محدودیت در برنامه و عقب‌ بردن دستاوردهای ایران در سال‌های اخیر در زمینه هسته‌ای است اما بدیهی است اگر این کار نکرد، راه‌های دیگری برای پیگیری وجود دارد».

مقام آمریکایی ادامه داد: «ما (واشنگتن و تل‌آویو) در مورد اینکه چگونه تصویر بزرگتر را می‌بینیم بسیار نزدیک هستیم. ما در مورد تک تک مسائل نظراتمان کاملا یک نظر نیست اما در نحوه نگرش ما به چالش‌ها به ویژه از سوی ایران و هم نحوه اطمینان از اینکه ما به طور موثرتر از طیف وسیعی از ابزارها که در دسترسمان است استفاده کنیم، هم راستایی زیادی وجود دارد».

به ادعای او، مقام‌های ایران «در حال ارسال نشانه‌هایی به تعدادی از طرف‌ها مبنی بر این هستند که آنها ذر حال تدارک و آمادگی برای بازگشت به (مذاکرات) وین هستند و البته ما باید ببینیم آیا آنها آنها به صورتی سازنده در این فرایند تعامل مجدد خواهند کرد یا نه».

مقام ارشد آمریکایی به خبرنگاران در واشنگتن گفت: «ما بی صبرانه منتظر این دیدار  (در وین با ایران) هستیم. ما در دیپلماسی خاورمیانه طبق معمول یک دوره نسبتاً فشرده داشتیم ، البته بیشتر آن پشت صحنه بود».

وی با بیان اینکه این سومین بار است که سالیوان با حولاتا رایزنی می‌کند اما این رایزنی به صورت حضوری در واشنگتن انجام می‌شود. به گفته او، «ما (دولت آمریکا) احساس می‌کنیم که یک ریتم بسیار خوب برای مشارکت و مشورت با تیم جدید امنیت ملی اسرائیل برقرار کرده‌ایم».

مقام ارشد دولت بایدن درباره دیدار حضوری امروز سالیوان با حولاتا افزود: «این فرصتی برای مشاوران امنیت ملی است تا یک بحث ساختارمند را با حضور کارشناسان برجسته از سازمان‌های مختلف انجام دهند. دستور کار جلسه روز سه شنبه بر مسائل منطقه‌ای و البته ایران متمرکز است. ما به دنبال تعمیق رایزنی‌ها هستیم».

این مقام گفت: از زمانی که ائتلاف بنت به قدرت رسیده است، «ما تقریباً هر روز در حال رایزنی‌های سازنده و بسیار عمیق در مورد چگونگی برخورد موثر با بسیاری از چالش‌های منطقه‌ای از جمله تهدید ایران هستیم. ما با اسرائیلی‌ها و بسیاری از شرکای منطقه‌ای خود در مورد تهدید ناشی از شبکه پهپادهای تحت حمایت ایران بسیار نزدیک همکاری می‌کنیم».

پربیننده ترین پژو پرشیا ۳۸۲ میلیون تومان شد + جدول باکو رانندگان ایرانی را آزاد نکرد / وضعیت تردد از مرز ایران و ارمنستان چه شد؟ اختلال جهانی در واتس اپ، اینستاگرام و فیس بوک فروش پرحاشیه هایما؛ همه ناراضی، ایران خودرو راضی! با ۶۲ میلیون تومان پراید بخرید!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آمریکا مقام ارشد آمریکایی رژیم صهیونیستی امنیت ملی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج

به گزارش همشهری آنلاین، احد آزادی‌خواه؛ رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس در روزنامه همشهری نوشت رهبر معظم انقلاب روز دوشنبه در دیدار مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله‌الحرام، ضمن اشاره به تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی، به تشریح ویژگی‌های حج امسال و اهمیت برائت از دشمنان اسلام از سوی زائران پرداختند؛ موضوعی که بررسی ابعاد مختلف آن، با توجه به جنایات ماه‌های اخیر رژیم ‌صهیونیستی در غزه، آن‌ هم با حمایت آمریکا و برخی دولت‌های غربی، از اهمیت راهبردی برخوردار است.
نخستین نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، گزاره جدیدی است که روز دوشنبه از سوی رهبر معظم‌ انقلاب مطرح شد؛ گزاره‌ای که مبتنی بر استفاده از آیات قرآن ‌کریم برای بیان میزان اهمیت موضوع برائت بود؛ به این معنا که ادای «حج ابراهیمی» باید مطمح‌نظر کارگزاران حج باشد. حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به آیاتی از قرآن‌ کریم، به تشریح جایگاه برائت در «تعالیم ارزشمند ابراهیمی» پرداختند؛ موضوعی که ادای آن از سوی حجاج نمودی از اقتدار مسلمانان به‌ حساب می‌آید.
موضوع مهم دیگری که نباید از آن غفلت کرد، تبیین ضرورت برائت از مشرکان و دشمنان مسلمانان با استناد به آیات قرآن ‌کریم است. آنچه در این میان اهمیت اساسی دارد، توجه ویژه به انکارناپذیر بودن موضوع «برائت» براساس تعالیم قرآنی است. این درحالی است که برخی دولت‌های اسلامی طی دهه‌های گذشته تلاش می‌کردند از کنار موضوع «برائت» بگذرند و برنامه‌ای در این زمینه نداشتند. امروز اما، ظلم آشکار و جنایتی که در سرزمین‌های اشغالی علیه مردم فلسطین و به‌ویژه زنان و کودکان روا داشته می‌شود، ضرورت برائت از دشمنان اسلام را دوچندان کرده ‌است.
راهبرد دیگری که در سخنان روز دوشنبه رهبرمعظم انقلاب نمود داشت و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، ضرورت ادای باشکوه «برائت» با توجه به ابعاد جهانی تحولات در غزه و جنایت‌های رژیم ‌صهیونیستی و حامیان غربی‌اش و به‌ ویژه آمریکا علیه مردم مظلوم فلسطین است. امروز ظلمی که در حق مردم مسلمان و مظلوم غزه روا داشته می‌شود، در نقاط مختلف دنیا بازتاب داشته و خون افکار عمومی را به جوش آورده که در روزهای اخیر شاهد نمودهای مختلفی از آن بوده‌ایم. در شرایط کنونی شاهدیم که جهان به مظلومیت مردم غزه اذعان دارد؛ موضوعی که موجی از بیداری اسلامی را در سطح دنیا به راه انداخته ‌است. بر این اساس هم بود که در دانشگاه‌های مختلف جهان و به‌ویژه در کشورهای حامی رژیم صهیونیستی، مانند آمریکا و انگلیس، شاهد اعتراض‌های علنی مردم و به‌ویژه دانشجویان بوده‌ایم و در شهرهایی مانند لندن و پاریس در حمایت از مردم فلسطین گویی «بسیج عمومی» شکل گرفته ‌است. در چنین شرایطی بازتاب مظلومیت مردم غزه در موسم حج باید پررنگ‌تر از گذشته مورد توجه زائران و همچنین دولت‌های اسلامی قرار گیرد.
از سوی دیگر در شرایطی که امروز مظلومیت مردم غزه در سطح جهان عیان شده ‌است و شاهد اعتراض‌های گسترده در این زمینه هستیم که نمودی از «برائت عملی» به‌حساب می‌آید، موسم حج و آیین برائت از مشرکان و دشمنان اسلام و مسلمانان، فرصت بی‌بدیلی است که اجازه ندهیم بیداری جهانی شکل گرفته درباره ماهیت رژیم صهیونیستی و حامیانش کم‌رنگ شود. بر این اساس می‌توان با بهره‌گیری از «دیپلماسی حج‌محور» رویکرد ابراهیمی به حج، یعنی برائت آشکار در مقابل دشمنان را جا انداخت. در چنین شرایطی است که اقتدار و عظمت جهان اسلام برای جهانیان نمایان‌تر از پیش خواهد بود.
«نهی از دوستی با دشمنان ستمگر» یکی دیگر از گزاره‌هایی بود که براساس «رویکرد ابراهیمی به حج» از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفت. این موضوع هشدار و تذکری است به برخی دولت‌های اسلامی که طی دهه‌های اخیر به ‌دلیل ترس یا برخی ملاحظات دیگر، از فرصت برائت از دشمنان اسلام استفاده نکرده و در مقابل جنایات علیه مسلمانان در نقاط مختلف جهان، سکوت پیشه کرده‌اند. اکنون زمان آن فرا رسیده است که برخی دولت‌های اسلامی از خواب غفلت بیدار شوند و «شیاطین زمان» را سنگ بزنند.

کد خبر 849949 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها حج حج - سازمان حج و زیارت نماینده مجلس حج - عمره مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • دولت تامین نیاز قهرمانان ملی را از اولویت‌ها می‌داند
  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • متفاوت ترین حمایت دانشجویان آمریکایی از فلسطین | ویدئو
  • دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • اعتراف مقام آمریکایی درباره ایران به روایت سردار فدوی
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی